work that body

Nu har iaf börjat med att försöka inte känna mig så äcklig. känner mig som en klump och nu är det fasiken slut på onyttigheterna, hatar när Marcus alltid ska käka massa gott hela tiden, blir frestad men nu har han lovat att inte göra det när jag ska vara nyttig ;) idag har jag varit på en power walk i 50 min med bobb och ska snart ”träna” lite med situps och andra övningar :) är peppad nu så inge mer onyttigheter för mig.

Sen kan man lägga alla sånna pengar som skulle gått till onyttig-heter på en resa, skulle SÅ gärna vilja åka till New York (helst nu) men i sommar! skulle vara underbart♥ 

198653_432665453457383_292965596_n_largeTumblr_m8lkhhuq871qdistso1_1280_large

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “work that body

  1. tycker man bara sparar jämt suck ..

    ja känner mej oxå sån o maken vräker i sej men ja då ??

    allt bra ? Här huvudväkr idag inte så kul men men har överlevt ha ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>